Πάρτυ

Πάρτυ

Αν θέλετε αυτά τα γενέθλια να μείνουν αξέχαστα στη μνήμη του παιδιού σας, τότε οργανώστε του ένα όμορφο παιδικό πάρτυ. Είτε πρόκειται για μια μικρή εκδήλωση μόνο για παιδιά, είτε για ένα μεγαλύτερο πάρτυ με καλεσμένους γονείς και φίλους, η cloud9events αναλαμβάνει να το οργανώσει. Άλλωστε η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των εκδηλώσεων αποτελεί εγγύηση των υπηρεσιών μας.

Πάρτυ: Αίθουσες εκδηλώσεων

Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις αίθουσες που έχουμε στη διάθεσή μας στον ιδιόκτητο χώρο μας. Αν το παιδικό πάρτυ θα γίνει τους ανοιξιάτικους –καλοκαιρινούς μήνες και θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο τους καλεσμένους σας μπορεί να γίνει στο roof garden μας.

Πάρτυ: Ξεχωριστές εκπλήξεις

Επειδή πρωταγωνιστές της ημέρας είναι ο/η εορτάζων/ουσα και οι φίλους του/της οργανώνουμε ξεχωριστά events που θα τους ξετρελάνουν. Κλόουν, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, animateur, face painting, μπαλονοκατασκευές, φουσκωτά παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνει αυτή την ημέρα μαγική είναι στη διάθεσή σας. Αν το παδικό πάρτυ έχει κάποιο θέμα η αίθουσα μπορεί να στολιστεί ανάλογα. Να τονίσουμε πως οι συνεργάτες μας είναι επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχαγωγίας και αναλαμβάνουν να γεμίσουν δημιουργικά τις ώρες της γιορτής.

Παιδικό πάρτυ και φαγητό

Τα παιδιά έχουν διαφορετικές προτιμήσεις στο φαγητό. Είναι ίσως το πιο δύσκολο και απαιτητικό κοινό. Στην cloud9events δημιουργούμε μενού ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και δημιουργούμε υγιεινά πιάτα με ελαφριές γεύσεις για τους μικρούς μας φίλους. Ακόμη και ο τρόπος παρουσίασης έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Εάν στη γιορτή θα βρίσκονται και οι γονείς των παιδιών ή φιλικά πρόσωπα μπορούμε να προσαρμόσουμε το μενού στις δικές τους ανάγκες για να μείνουν και εκείνοι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Στην cloud9events αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός επιτυχημένου παιδικού πάρτυ ανάλογα με τις επιθυμίες κάθε γονέα. Μεγαλύτερη ανταμοιβή μας τα ζωγραφισμένα χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα.