ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γάμος

Ο γάμος αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ημέρες στη ζωή των ζευγαριών. Σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής τους ζωής και την ένωση δυο οικογενειών. Κάθε ζευγάρι έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή με διαφορετικό τρόπο. Ανάλογα με το στυλ, το οικογενειακό υπόβαθρο, την εποχή, κάθε γάμος είναι ξεχωριστός.

Στην cloud9events γνωρίζουμε πόσο απαιτητικές μπορεί να είναι οι διαδικασίες οργάνωσης αυτής της ημέρας, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό σας σε όλη την διαδρομή.

Γάμος: Αίθουσες δεξιώσεων

Η cloud9events έχει στη διάθεσή της 3 αίθουσες στον ιδιόκτητο χώρο της στη Ν. Σμύρνη για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς. Η διακόσμηση των χώρων είναι προσεγμένη, διακριτική και πολυτελής.

  • Στον 7 όροφο στο roof garden η αίθουσα Cloud9, με οροφή που μετατρέπει τον χώρο τις ημέρες του καλοκαιριού σε υπαίθριο, και εξαιρετική θέα. Χωρητικότητα έως 120 άτομα.
  • Στον 6 όροφο η αίθουσα Cloud όμορφη και ρομαντική με μεγάλο μπαλκόνι. Χωρητικότητα έως 80 άτομα.
  • Στο ισόγειο η αίθουσα Soc, με τζάκι και πλήρως ηχομονωμένη. Χωρητικότητα έως 180 άτομα.

Και οι τρεις αίθουσες διαθέτουν κλιματισμό, πρόσβαση στο ίντερνετ, ηχητική κάλυψη για dj και υπόγειο parking με παρκαδόρο. Σας υποσχόμαστε μια ξεχωριστή γαμήλια δεξίωση σε έναν υπέροχο χώρο.

Γάμος: Επιλογή Catering

Στην cloud9events δεν θέλουμε να ανησυχείτε ούτε για το φαγητό. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το ύφος της δεξίωσης ανάμεσα σε buffet, light buffet, fingerfood, set menus, familystyle menus. Οι συνεργάτες μας θα σας κάνουν πολλές προτάσεις και θα σας δείξουν μενού από διαφορετικές κουζίνες -παραδοσιακή, μεσογειακή, fusion, γαλλική haute cuisine– για να επιλέξετε. Υποσχόμαστε ξεχωριστές γεύσεις και λεπτεπίλεπτες δημιουργίες που θα ικανοποιήσουν το μάτι αλλά και τους γευστικούς κάλυκες των καλεσμένων σας.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως ο πολυτελής εξοπλισμός του χώρου μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας. Σερβίτσια, υφάσματα, σκεύη άριστου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δεξίωσή σας αν το επιθυμείτε.

Γάμος: Μουσική και διακόσμηση

Η είσοδος του ζευγαριού και ο πρώτος χορός είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της δεξίωσης του γάμου. Γι’ αυτό και χρειάζεται η ανάλογη μουσική που θα συνοδεύσει το γεγονός. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό το κομμάτι μέσω αξιόπιστων συνεργατών που θα αναλάβουν την μουσική επένδυση αν το επιθυμείτε.

Παράλληλα θα ήταν χαρά μας να δουλέψουμε μαζί για τη διακόσμηση του γάμου, τον ανθοστολισμό όπως και τον φωτισμό της δεξίωσης. Οι συνεργάτες μας σεβόμενοι τις προτιμήσεις σας και πάντα βασισμένοι στις δικές σας επιθυμίες θα σας κάνουν προτάσεις για να δώσετε μια πιο εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στον γάμο σας.

Η cloud9events με την άριστη εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό της θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εργαζόμαστε με συνέπεια και αγάπη για να σας προσφέρουμε μια ονειρεμένη δεξίωση γάμου. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να δούμε μαζί τις αίθουσες και να μιλήσουμε από κοντά για την δική σας εκδήλωση.