ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ – ΔΕΞΙΩΣΗ

Η βάπτιση είναι μια μοναδική οικογενειακή στιγμή. Αν ονειρεύεστε μια παραμυθένια βάπτιση που θα αντικατοπτρίζει την αθωότητα και την λάμψη του νεότερου μέλους της οικογένειάς σας εμπιστευτείτε μας.

Η εταιρεία cloud9events σας υπόσχεται μια εκδήλωση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο επιτελείο εξαιρετικών επαγγελματιών, φροντίζουμε κάθε σας επιθυμία.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση.

Εργαζόμαστε με άψογο συντονισμό, επιμέλεια και σεβασμό ώστε όλα να είναι άψογα αυτή την όμορφη ημέρα. Και αν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα είμαστε εκεί για να το λύσουμε.

Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την οργάνωση της εκδήλωσης. Μαζί θα αποφασίζουμε βήμα βήμα κάθε μεγάλη ή μικρή λεπτομέρεια.

Αρκεί να μας εξηγήσετε τι θέλετε να περιλαμβάνει η δεξίωση και εμείς θα σας κάνουμε προτάσεις για το στολισμό, το μενού, τα happenings ακόμη και την ηχητική κάλυψη, τον Dj ή τον φωτισμό.

Βάπτιση: Με κέντρο τα παιδιά

Η βάπτιση είναι μια χαρούμενη ημέρα, σταθμός στη ζωή κάθε παιδιού.

Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να μαζευτούν οικογένεια και φίλοι και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Κάθε γονιός θέλει η ημέρα αυτή να είναι γεμάτη ευτυχία και χαρούμενες φωνές. Και επειδή το επίκεντρο είναι τα παιδιά στην cloud9events οργανώνουμε για αυτά ξεχωριστές εκπλήξεις.

Μπαλονοκατασκευές, συνθέσεις, candy bar, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο και οτιδήποτε άλλο θα έκανε τις καρδιές των παιδιών να σκυρτήσουν από χαρά είναι στη διάθεσή σας.

Συνεργαζόμαστε επίσης και με επαγγελματίες animateurs, κλόουν και ταχυδακτυλουργούς που συμμετέχουν στην δεξίωσή σας απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά.

Αίθουσες Δεξιώσεων

Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θέλετε να υποδεχτείτε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις αίθουσες δεξιώσεων αυτή που πληρεί τις δικές σας ανάγκες. Η αίθουσα δεξιώσεων SOC είναι η μεγαλύτερη, βρίσκεται στο ισόγειο του ιδιόκτητου κτιρίου μας και μπορεί να δεχτεί έως και 180 άτομα. Στον έκτο όροφο βρίσκεται η αίθουσα δεξιώσεων CLOUD με χωρητικότητα 80 ατόμων και μεγάλο μπαλκόνι, ενώ στον έβδομο όροφο βρίσκεται η αίθουσα δεξιώσεων CLOUD 9 με χωρητικότητα 120 ατόμων και δυνατότητα μετατροπής σε κλειστό χώρο το χειμώνα και σε υπαίθριο το καλοκαίρι.

Βάπτιση: Υπηρεσίες catering

Η βάπτιση αποτελεί την πρώτη γιορτή στο όνομα κάθε ανθρώπου και όπως κάθε γιορτή συνοδεύεται από φαγητό.

Η cloud9events προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες catering παρουσιάζοντας γεύσεις υψηλού επιπέδου που συνδυάζουν ποιότητα και αισθητική.

Είτε πρόκειται για μια δεξίωση με πολλούς καλεσμένους είτε για μια πιο οικογενειακή γιορτή, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε αυτό το χαρούμενο γεγονός.

Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας και η άριστη παρουσίαση ποτών και εδεσμάτων.

Εργαζόμαστε με καλή διάθεση, άριστη οργάνωση, συνέπεια και πάνω από όλα εμπειρία και γνώση για να οργανώσουμε την πιο όμορφη γιορτή. Γιατί για εμάς η επιτυχία κάθε βάπτισης που αναλαμβάνουμε αποτελεί προσωπική υπόθεση. Εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε πως η βάπτιση του παιδιού σας θα αποτελέσει μια ανεκτίμητη ανάμνηση για εσάς και την οικογένειά σας.

δεξιώσεις βάπτισης