ΧΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΧΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Οι χοροί συλλόγων και τα cocktail parties αποτελούν μια ιδιαίτερη κατηγορία εκδηλώσεων. Στην cloud9events παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Γνωρίζουμε καλά πως ο χρόνος είναι περιορισμένος και πολύτιμος. Γι΄αυτό αφήστε σε εμάς την οργάνωση της δεξίωσης του συλλόγου σας και εσείς ασχοληθείτε με αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά.

ΧΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Επιλογή αίθουσας

Η cloud9events σε έναν σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στη Ν. Σμύρνη διαθέτει τρεις αίθουσες διαφορετικής χωρητικότητας για να επιλέξετε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Στο ισόγειο βρίσκεται η μεγαλύτερη αίθουσα (Soc) με εξαιρετική ηχομόνωση και χωρητικότητα έως 180 άτομα. Στον έκτο όροφο βρίσκεται η αίθουσα Cloud με όμορφη θέα και χωρητικότητα έως 120 άτομα. Ενώ στον 7 όροφο στο roof garden βρίσκεται η αίθουσα Cloud 9 με χωρητικότητα 80 ατόμων και ειδική οροφή που μπορεί να κάνει τον χώρο υπαίθριο το καλοκαίρι.

Είναι σημαντικό να γνωριζετε πως η χωρητικότητα κάθε αίθουσας είναι μεγαλύτερη στις περιπτώσεις των πάρτυ. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να τροποποιηθεί η διάταξη του χώρου και να προσαρμοστεί με βάση τις απαιτήσεις των διοργανωτών. Και οι τρεις αίθουσες διαθέτουν κλιματισμό, πρόσβαση στο ίντερνετ, ηχητική κάλυψη και υπόγειο parking με παρκαδόρο.

ΧΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Catering

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και το catering της δεξίωσης του συλλόγου σας ή του cocktail party. Οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν μενού από διαφορετικές κουζίνες που θα αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους τους καλεσμένους σας.

ΧΟΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ: Διακόσμηση, μουσική

Εφόσον υπάρχει ανάγκη για πόντιουμ, banners ή διακόσμηση με ξεχωριστό χαρακτήρα οι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν την υλοποίηση τους για να γίνει η εκδήλωση σας όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Αν επιθυμείτε μουσική επένδυση του event ή entertainers κάθε είδους μπορούμε να σας συστήσουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Η cloud9events διοργανώνει χορούς συλλόγων καθώς και cocktails parties  υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες και τα μέσα για την ομαλή διεξαγωγή τους. Παράλληλα έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την επίλυση νέων εγχειρημάτων για ένα άρτιο αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σας. Θα ήταν χαρά μας να έρθετε στο χώρο μας για να δείτε από κοντά τις αίθουσες και να συζητήσουμε για την εκδήλωση που θέλετε να οργανώσετε.